Tretmani tijela:


EPILACIJA - dugotrajna redukcija dlačica lica i tijela.

RF lifting - zatezanje kože stomaka i nogu radiotalasima.

Kavitacija - topljenje celulita i masnih naslaga.

Elektromasaža - elektrostimulacija mišića.


Limfna drenaža


Šta je limfna drenaža?

Limfna drenaža je nezamenljiv terapeutski postupak za stimulisanje cirkulacije limfe, poboljšanje venske cirkulacije i detoksikaciju organizma. Ona takođe doprinosi boljoj ishrani i regeneraciji tkiva, otklanjanju viška tečnosti i jačanju imunološkog sistema. Tokom drenaže oko 25 minuta ležite u mehaničkom „mantilu“ koji Vas masira prijatnim talasnim pokretima.

Šta se postize limfnom drenažom?

  • Efikasna detoksikacija organizma

  • Prevencija i ublažavanje otoka na nogama

  • tklanjanje tekoba kod „umornih,teških nogu“

  • Bolja ishrana i regeneracija tkiva

  • Prevencija pojave i otklanjanje celulita

  • Poboljšanje ukupnog stanja imunološkog sistema.

Dobar protok limfe doprinosi boljem zdravlju. Međutim, kao posledica neadekvatnog načina života, bez dovoljno kretanja sa nepravilnom i neredovnom ishranom, bez dovoljno odmora i u gotovo stalnom stresu limfni sistem biva preopterećen. Usporena i smanjena cirkulacija limfe dovodi do nagomilavanja toksina u organizmu, usporava dostavu hranljivih materija ćelijama i metaboličke procese. Što dalje negativno deluje na funkcionisanje i stanje ćelija, tkiva i organizma u celini.

Suština limfne drenaže je stimulacija kretanja limfne tečnsti u organizmu. Treba naglasiti da to nije masaža mišića, već vrlo specifičan postupak kojim se ispira i obnavlja tkivna tečnost u organizmu.