Brzi anticelulit tretman


Brzi anticelulit tretman je namenjen osobama sa malo do umereno izraženim celulitom i osobama sa tvrdokornim celulitom i celulitom koji nije najbolje odreagovao na uobičajene anticelulitne tretmane!
Takodje se preporučuje kao „brzi tretman pred ljetovanje“, jer se za kratko vreme može uraditi dosta tretmana i dobiti dobar rezultat!
Tretman se može optimizovati i za uobičajene ljetnje probleme sa umornim, bolnim i natečenim nogama, zadržavanje vode u tijelu, sindrom nemirnih nogu, bolove i grčeve nakon dugog stajanja …
Tretman je i odličan u održavanju rezultata koji su se dobili nekim drugim metodama (kriolipoliza, duboka vibromasaža, kavitacija, ručna anticelulitna masaža).Brzi anticelulitni tretman teče u tri faze:

 1. Obrada celulitičnih nakupina dubokom vibromasažom

 2. Anticelulitno ulje/gel koji eliminišu otoke i jačaju zidove krvnih sudova, prolaze u celulitom zahvaćena problematična područja

 3. Kompjuterizovanu limfnu drenažu i presoterapiju (presomasažu).
Sve tri faze, deo su jednog tretmana!
Budući da na nastanak celulita utiče više faktora, jedino se kombinacijom različitih metoda (kavitacija, RF tijela i duboka vibromasaža), celulit može brzo eliminisati.

Ako postoji najbolji anticelulitni tretman, onda možemo reći da upravo ova kombinacija predstavlja najbolji anticelulit tretman!


Šta se tretira i koliko traje tretman?
Tretmanom su obuhvaćene cele noge i glutealna regija-praktično-cijela donja polovina tijela, do struka!


Rezultati brzog anticelulitnog tretmana!

 1. Eliminisanje tvrdokornih celulitičnih ploča i smanjenje celulita na najmanju moguću meru,tj. u stanje kada se pri stajanju , kretanju, sedenju, ne registruje;

 2. Povećanje čvrstine, elastičnosti i hidriranosti kože i smanjenje rizika od ponovnog nastanka celulita;

 3. Olakšana i ubrzana limfna drenaža i izbacivanje tečnosti iz organizma - Detoksikacija,

 4. Eliminisanje bolova i grčeva u nogama kod sindroma bolnih i natečenih nogu,

 5. Poboljšanje prokrvljenosti mišića, vezivnog tkiva i kože!
Učestalost i broj tretmana: Tretmani se rade 2-3 puta sedmično, u početku i jednom sedmično kasnije (do 5-tog ili 6-tog tretmana). Kao tretman održavanja preporučuje se 1-2 puta mesečno! Ukupan broj tretmana zavisi od problema koji se rešava.
Kod uobičajenih problema sa celulitom taj broj se kreće od 7 do 10 tretmana! Što je celulit komplikovaniji, broj tretmana je veći! Maksimalan broj tretmana ne postoji.


Kada se i kome tretman ne preporučuje :

 1. Lokalni procesi na koži (infekcije i druge inflamacije) u regiji koja se tretira, dok te promene traju,

 2. Menstrualno krvarenje,

 3. Akutna upala vena na nogama i dijagnostikovana venska tromboza,

 4. Trudnoća I dojenje,

 5. Maligna oboljenja.