Tretman lica


Lepa, negovana, zdrava koža lica je san svakog od nas. Pravilna higijena lica je prvi korak u održavanju ljepote kože. Vremenom naša koža prolazi kroz razne procese. Starenje kože je uzrokovano unutrašnjim i spoljašnjim uticajima. Na neke promene možemo djelovati preventivno. Promene koje su već nastale možemo ublažiti, a neke poprilično korigovati tj. malo vratiti vreme u nazad.

U našem salonu nudimo više tretmana za negu i podmlađivanje lica:


Klasičan tretman čišćenja licaMikrodermoabrazija licaje postupak kontrolisanog odstranjivanja zadebljalog i izumrlog sloja kože. Vrši se u cilju uklanjanja nesvršenosti i neželjenih promena na koži, atrofična,neelastična, ostarela koža, koža oštećena suncem itd. Izvodi se aparativnom tehnikom , gde se površina kože struže sitnim dijamantskim kristalima i istovremeno skinute slojeve ususava aspirator. Kao rezultat uklanjanja površinskog sloja kože i vakumske stimulacije kožnog fibroblasta pojačava se mikrocirkulacija i ubrzava obnavljanje ćelija kože. Pojačava se sinteza kolagena i elastina, što dovodi do jačanja epiderma, veće elastičnosti i bolje teksture kože pa samim tim dolazi do podmladjivanja kože.


RF lifting licaFrakcio RF


Frakcio RF
Frakciona Radiofrekvencija predstavlja najnoviju tehnologiju izvora radiofrekventnih talasa za neinvazivnu, sigurniju i efikasniju terapiju bez bolova i trajnih oštećenja kože.
Zasniva se na patentiranom dizajnu terapeutske glave (brojnih snopova koji se formiraju u mrežu) omogućuje tačkastu I jednakomernu distribuciju radiofrekventne energije direktno u dermis, izaziva rekonstrukciju kalogenih vlakana, poboljšava metabolizam kože I brže utiče na obnavljanje kože.
Neprevaziđena metoda za podmlađivanje u odnosu na sve dosadašnje metode…

  • Uklanja i smanjuje duboke i plitke bore

  • Zateže opuštenu kožu

  • Relaksira suvu kožu

  • Uklanja strije

  • Regeneriše neravnomernu teksturu kože

  • Uklanja vidne i raširene pore

  • Uklanja akne i ožiljke od akni

  • Smanjuje hiperpigmentaciju - uklanjanje fleka

Trajanje tretmana zavisi od predela koji se tretira kao I stanja kože pre terapije. Tretman lica obično traje 20-30 minuta, ukoliko se uključi tretman vrata ili dekoltea i do 1 sata.
Da bi se postigli dugoročni rezultati preporučuje se najmanje 4 tretmana. Kod zapuštene kože sa dubljim borama 6-8 tretmana


Mezoporacija


je modernija alternativa klasičnoj mezoterapiji. Namenjena je osobama koje zbog straha od igle izbegavaju klasičnu mezoterapiju a žele da reše problem opuštene kože, bora, fleka, celulita i strija. Pulsne naizmenične struje i elektromagnetno polje formiraju u koži privremeno otvaranje mezopora, što omogućava unos bio aktivnih materija u dublje slojeve kože.


eLite fotopodmladjivanje


izvodi se IPL laserom pojačanim RF-om, to je delovanje pulsnog svetla visokog intenziteta na kožu.Impulsna svetlost prodire u dublje slojeve kože, stimuliše kolagen i elastin, poboljšava cirkulaciju krvi i imunitet kože. IPL tretman je pogodan za kožu sa sitnim borama, opustenu kozu, kozu sa pigmentnim flekama, staračkim pegama, popucalim kapilarima, prosirenim porama, za suvu kozu. Već posle prvog tretmana, vidljivi su rezultati: svež ten lica, lagano rumenilo, koža postaje glatka i blistava, značajno se umanjuju pore na koži, koža postaje vlažna i zategnuta, postiže se efekat blagog zatezanja kože lica – laserski fejslifting bez skalpela.
eLite fotopodmladjivanje se može sprovodi samostalno I kao deo kompleksnog programa za podmladjivanje kože, zajedno sa mikrodermoabrazijom, mezoporacijom i radiofrekventnim liftingom.Na taj način se sinergijskim delovanjem različitih energija dodatno doprinosi poboljšanju kvaliteta i izgleda same kože. Ako se odlučite za proceduru fotopodmladjivanja, dobićete, ne samo spoljašnji efekat, već i kompletan tretman za sprečavanje starenja kože. Fotopodmlađivanje nije samo procedura za podmlađivanje lica, već i vrata, dekoltea i ruku.


Polutretman lica


osveženje lica laganim pilingom, masažom i maskom.


Make up


šminka za sveščane prilikeVERDEOASI je profesionalna visoko kvalitetna kozmetika za tretmane lica, sa 100% prirodnim sastojcima. Ova kozmetika prirodno utiče na kožu, tako da je rizik od alergija minimalan. Broj alergijskih slučajeva zabilježen nakon upotrebe VERDEOASI proizvoda je nula.


VERDEOASI proizvodi ne sadrže vazelin i paraben, dva prilično jeftina sastojka koji daju proizvodima prijatnu teksturu. Ne oksidiraju pa nemaju negativan uticaj na očuvanje mirisa kozmetike. Nažalost, upotreba navedenih supstanci smanjuje kvalitet kozmetičkih proizvoda, jer oni nude samo privid glatke i meke kože.

VERDEOASI je profesionalna visoko kvalitetna kozmetika za tretmane lica, sa 100% prirodnim sastojcima. Ova kozmetika prirodno utiče na kožu, tako da je rizik od alergija minimalan. Broj alergijskih slučajeva zabilježen nakon upotrebe VERDEOASI proizvoda je nula.